Oferta Luma Studio

Profesionisti in Videochat

Beneficii reale

Ca performer in cadrul Luma Studio te bucuri de un job stabil, placut si legal intr-un studio adevarat. Aici vei avea ocazia sa lucrezi cu oameni calmi si draguti, tineri ambitiosi si pasionati de comunicare.

Cateva dintre beneficiile ca performer Luma le vom enumera in randurile ce urmeaza; insa pentru a afla in timp real ce noutati avem pentru tine te asteptam pe pagina noastra de Facebook.

Luma Studio Galati
Confidentialitate Luma Studio Galati

Confidentialitate

Luma Studio tine foarte mult la intimitatea performerilor sai si am dezvoltat in timp cel mai performant sistem prin care sa iti asiguram confidentialitatea. Departamentul de suport tehnic este disponibil 24/24 pentru a asigura un spatiu de lucru sigur si ne preocupam constant ca imaginea ta sa fie accesibila NUMAI pe site-urile de videochat si site-urile partenere Luma.

Informatiile tale personale sunt confidentiale si nu vor fi transmise unor terte parti. Te invitam sa citesti mai multe despre politica de confidentialitate si despre crearea de imagine personala ca brand online si offline.

Training permanent

Performerii Luma Studio ne aleg pentru independenta financiara pe care o obtin chiar din prima luna de colaborare.

Si pentru a avea succes de la inceput noi iti asiguram training permanent, fie ca esti performer incepator, fie ca ai o experienta anterioara. Iar trainingul pe care colegele noastre il ofera este disponibil tot timpul si nu se rezuma doar la cateva sfaturi oferite la inceput de drum.

Suntem alaturi de tine oricand ai nevoie de ajutor, atat online cat si offline.

Training Permanent Videochat Galati
Legalitate Luma Studio Galati

Program flexibil

Este foarte important sa stii ca exista un job unde sa iti poti alege programul in functie de necesitati. De aceea iti oferim posibilitatea de a alege una din cele 3 ture disponibile: 06 - 14, 14 - 22, 22 - 06.

Orice interval orar ai alege pentru turele tale retine ca la baza succesului in domeniul videochat sta implicarea si calitatea timpului petrecut online.

Legalitate - O realitate

Luma Studio asigura un mediu de lucru corect, in conformitate cu legislatia juridica a Romaniei. Fiecarui angajat i se intocmeste un dosar complet pentru care se platesc taxe reale catre statul roman.

Conform noului cod fiscal intrat in vigoare din Ianuarie 2016, pentru siguranta ta ca performer videochat iti recomandam sa alegi un studio legal ce ofera o colaborare bazata exclusiv pe contract individual de munca. Este singura optiune acceptata de toate organele fiscale din Romania.

Ai ales sa lucrezi legal ? Felicitari ! Ai facut cea mai buna alegere cu o multitudine de beneficii.

Legalitate si Transparenta
Comisioane si Plati

Comisioane si Plati

Castigurile ridicate sunt motivul principal pentru care vei alege o cariera ca performer videochat in cadrul Luma Studio.

Ne vei intreba cati bani vei putea tu sa castigi, in special privind prin prisma sumelor vehiculate in presa si online pe site-urile altor studio-uri de videochat. Iti putem spune ca vei fi platita cu un comision brut de 50%.

Valoarea acestui comision va depinde de implicarea, perseverenta si seriozitatea de care vei da dovada pe parcursul fiecarei luni in parte. Nu te vom atrage cu comisioane ciudate, salarii uriase garantate, comisioane de peste 50% sau bonusuri la angajare. Din punct de vedere legal, orice studio ofera un comision mai mare de 50% brut evita plata impozitelor in mod corect, deci te pune si pe tine in pericol.

Fii desteapta, fa alegerea potrivita si evita problemele ce pot aparea cand lucrezi ilegal. Contacteaza-ne acum .

Dezvoltare personala

Echipa tanara Luma si o colaborare fructuoasa impreuna se poate baza numai pe o dezvoltare personala si profesionala de calitate.

Vom lucra la comunicarea verbala si expresiva, la perfectionarea cunostintelor de limba engleza sau franceza, la stilul afisat atat online cat si in viata de zi cu zi, precum si la tot ce tine de feminitate si atractie.

Ne dorim sa descoperi cat de frumos este domeniul videochat si sa afli dorinta de a evolua pe plan personal si profesional. Afla mai multe in cadrul unui interviu - aplica acum.

Legalitate si Transparenta
Tell a friend

Recomanda o prietena

La Luma Studio rasplatim seriozitatea si prieteniile, precum si eforturile pe care fiecare dintre performerii nostri le fac zilnic pentru a atinge noi culmi ale succesului.

Daca esti deja parte a studio-ului avem pentru tine, pe langa comisionul de 50%, un bonus de 5% din veniturile fiecarei prietene recomandate de tine catre Luma Studio.

Nu iti face griji, prietena ta va avea acelasi comision standard de 50% si va beneficia de aceleasi conditii ca intregul colectiv #LumaGirls.

Luma Studio iti arata calea spre performanta

Esti singura ce poate face alegerea corecta. Ce mai astepti ?