Testimoniale

Parerile performerilor Luma

Dupa o experienta mai putin placuta intr-un alt studio de videochat din Galati unde eram uneori chiar si agresate verbal, am ajuns la concluzia ca cel mai bine pentru mine este sa aleg un studio unde se pune accent pe respect, calitate si care este administrat de o societate comerciala cu vechime. Aici stiu ca am contract de munca, se declara toti banii pe care ii castig si firma isi plateste impozitele catre stat. Chiar daca totul este bine pus la punct si fiecare stie ce are de facut, chiar daca seamana cu sistemul pe care functioneaza o firma multi-nationala, oamenii de aici sunt mai calzi si mult mai relaxati. Mie imi place, castig constant peste 8000 RON pe luna, imi fac planuri de viitor foarte serioase si sunt sigura ca le voi implini.

Oana Sta.

In urma cu 1 an si jumatate o prietena mi-a recomandat Luma Studio. Urma sa termin liceul, ea avea deja 3 luni de cand era model. Inainte de BAC am venit sa vad studioul si sa cunosc echipa, dar si sa aflu mai multe. Mi-a placut ce am vazut si cum s-au comportat cu mine, asa ca am decis dupa BAC sa fac "pasul cel mare", desi inca eram putin tematoare. Totul a decurs normal, s-au pus la punct fotografiile, conturile, totul a fost cat se poate de natural. Acum sunt extrem de multumita de alegerea pe care am facut-o, nu cred ca se putea mai bine.

Andra

Nu lucrez de mult in video chat (cam 6 luni). Sunt studenta in anul 2 si chiar daca am acest job reusesc sa imi fac programul in asa fel incat sa ajung la toate cursurile. Luma Studio imi permite sa imi aleg turele cum am nevoie sa imi rezolv si problemele personale, si pentru ca sunt, cred eu, serioasa, nu s-a suparat nimeni pe mine niciodata. N-am gasit in Galati nici un alt job care sa imi aduca aceeasi bani si sa imi si placa. Va recomand tuturor. Pup :*

Dana

In peste 4 ani de cand lucrez la Luma Studio am trecut si prin momente mai grele din punct de vedere financiar si profesional, insa una peste alta, s-au cam datorat lipsei mele de interes in mare. Au reusit in final fetele (Claudia si Elena) sa imi "bage mintile in cap" si am devenit usor usor un performer cu o viziune proprie. M-am echilibrat, am invatat si in continuare invat, pentru ca toata viata invatam lucruri noi, nu ? Nu stiu daca m-as fi incadrat in alta parte la fel de bine ca aici.

Melania

Acum 2 ani lucram la un supermarket in Galati. Ma saturasem de slujba mea de la 8 la 6 dupa-amiaza pe un salariu de nimic,. Nu mai stiu cum mi-a venit ideea de a incerca un altfel de job, insa asa am ajuns sa lucrez la Luma. A fost mai dificil la inceput, pana cand am inceput sa ma eliberez de "fantomele din trecut" si sa imi folosesc atuurile in avantajul meu. Pentru asta vreau sa multumesc Claudiei. Noi doua ne asemanam pe cateva planuri :) Am reusit sa urmez cateva cursuri si sa imi iau o casa pe care am renovat-o singura. Dar cel mai de pret dar pe care echipa de la Luma mi l-a facut a fost sa ma ajute sa trec peste inhibitii si frici, iar pentru asta nu am decat cuvinte de lauda si respect.

Daia

Am descoperit de la o prietena videochat-ul in urma cu 4 ani si jumatate. A urmat pentru mine o perioada de tatonare de acasa, insa nu a mers cum mi-am propus, asa ca mi-am facut curaj si am cautat studiouri de videochat in Galati. Am ales initial sa lucrez la ***** undeva langa Parcul Viva, insa nu am reusit sa ma incadrez in colectiv in nici un fel (doar oameni cu nasul pe sus, ni se vorbea urat, etc.) asa ca am renuntat. O prietena auzise de Luma Studio si mi-a aratat pagina lor de FB . Am zis sa mai fac o incercare. Pot spune ca este locul ideal pentru mine: lucrez de mai bine de 1 an, sunt inconjurata de o echipa profesionista, imi place ca toata echipa lucreaza cu noi pentru a ne ajuta, si intotdeauna sunt tratata corect. Ar trebui sa le urmeze exemplul si alte studiouri.

Andreea

As fi vrut doar sa multumesc echipei Luma pentru ajutorul acordat in decursul a peste 2 ani si 6 luni de cand lucrez la model alaturi de ei. Stiu ca nu am fost intotdeauna cea mai activa, insa mi s-a acordat si a doua sansa, si pentru asta va multumesc.

Alina