Cum sa faci videochat de acasa

Pentru cea mai mare dintre performerii de live chat din Romania, munca intr-un studio de videochat calitativ este mult mai eficienta si productiva decat munca de la domiciliu pe cont propriu. Aceasta este concluzia pe care am tras-o dupa peste 12 ani de experienta in domeniu. Mediul structurat si bine organizat al unui studio incurajeaza performanta pe termen lung, pe cand acasa ai tot timpul tendinta sa nu respecti nici un program de logare. Castigurile unui performer din studio sunt, in medie, de 3 pana la 9 ori mai ridicate decat ale unuia ce lucreaza de acasa.


Cum poti colabora de acasa cu Luma Studio

Daca te afli in alta locatie unde nu avem inca un studio fizic, exista solutii de colaborare cu modelele ce vor sa faca videochat de acasa.


Ce oferim celor ce vor sa faca videochat de acasa

 • * Noi ne vom ocupa de crearea si configurarea conturilor, a calculatorului de lucru si a softurilor necesare;
 • * Echipa noastra iti va da sfaturi practice pentru optimizarea imaginii si un te vom ghida intr-un training complet;
 • * Vei primi un comision cuprins intre 80% si 95% in functie de numarul de ore petrecute online, de venituri si de perioada de colaborare cu Luma Studio;
 • * Vei gasi oricand pe cineva pregatit(a) sa iti ofere suport tehnic sau sfaturi de training;
 • * Daca vei vrea sa fii promovata la nivel international, echipa noastra iti va garanta trafic suplimentar venit din retele sociale si site-uri de nisa;
 • * Suplimentar, angajatii nostri se pot ocupa de crearea si/sau dezvoltarea materialelor foto si video destinate tie.


Videochat de acasa cu Luma Studio

Ce asteptari avem de la persoanele care aleg sa lucreze de acasa

 • * Cel mai important aspect este seriozitatea. Trateaza aceasta activitate cu interes constant, pentru ca altfel nu vei avea castiguri mari. Implica-te si da dovada de profesionalism, chiar si de acasa;
 • * Ai nevoie de echipament bun. Cand faci videochat de acasa, a face rabat de la echipament de calitate este sinonim cu rezultate dezastruoase. Pentru inceput este nevoie sa investesti intr-un calculator bun (procesor Intel i7, minim 4GB RAM si mediu de stocare SSD), o camera web care sa poata transmite cel putin in format HD (Logitech C920, C922, BCC950, PTZ Pro), un sistem de lumini cu difuzie, plus o conexiune stabila la internet (recomandam fibra optica). Iti stam la dispozitie si te putem ajuta sa alegi cele mai economice solutii;
 • * Minim 10-15 fotografii de o calitate buna, precum si un video teaser pentru anumite site-uri;
 • * Ne asteptam la o comunicare constanta intre persoanele cu care colaboram si echipa studio-ului pentru a imbunatati rezultatele.

Cui ne adresam

Pentru mai multe informatii despre programul web chat de acasa te rugam sa iei legatura cu noi prin Live Support, formularul de contact sau telefonic.

Precizeaza numele, numarul de telefon si orasul/localitatea de unde vrei sa lucrezi; nu uita sa ne comunici ce dotari detii deja (calculator, camera, lumini).

Acceptam performeri de sex feminin (fete), masculin (barbati) si cupluri (hetero sau gay).

Despre aceasta pagina

Te invitam sa citesti in randurile alaturate despre politica de colaborare de la domiciliu intre Luma Studio si performeri din Romania .

Intra in legatura cu noi oricand ai o nelamurire folosind formularul de contact sau pe Live Chat Support. Vom incerca sa iti raspundem prompt si la obiect.

Cand ne gasesti ?

 • Luni - Vineri - 8:00 - 22:00
 • Sambata - 8:00 - 18:00
 • Duminica - De obicei ne relaxam

Unde ne gasesti ?